Underholdning man kan ha med på festivalen

Det er gøy å være på festival, men hva skal man gjøre når bandene er ferdige for dagen? Kanskje det ennå er noen timer til sengetid, og da gjelder det å finne på noe morsomt. Den beste underholdningen skaper man jo gjerne selv.

Spill et lagspill

På festivaler er det som regel mange folk, og da kan man få med seg en gjeng til å spille fotball eller volleyball på en åpen slette. Frisbee er også et spill mange kan bli med på. Å spille sammen gjør det lettere å bli kjent med ukjente, og lagspill er fin mosjon. Det er jo ikke sunt å bare sitte i ro hele tiden. Er det sommer og varmt, kan du ta med deg vannballonger. Alle setter pris på litt nedkjøling i varmen, bare sørg for å avtale hvor dere kan kaste, og hvem dere kan kaste på. Det er ikke greit å kaste på noen som sitter med mobilen i hendene.

Brettspill og mobilspill

Pakk med reisebrettspill når du skal på festival. De er underholdende og tar liten plass i bagasjen. Du finner reisespill hos de fleste lekebutikker og i mange nettbutikker. Mobilen er også et godt alternativ, enten du velger gratisspill eller casinospill. Dagens spill har så god kvalitet at de fint kan spilles på liten skjerm, og nettspillene gjør det mulig å underholde seg alene.

Finn fram kortstokken

Kortspill er sosialt, og du kan få med deg både venner og ukjente til å spille. Ta gjerne med to eller tre kortstokker, slik at ekstra mange kan spille sammen. De fleste kortspill kan spilles med mange kortstokker samtidig. Det kan bli litt vanskeligere å stokke kortene, men jo flere som er med på spillet, desto mer moro og latter blir det. Sett gjerne fram noe godt å spise.