Festivaler helt utenom det vanlige

Skal du ut å reise i sommer er det å stikke innom lokale festivaler noe du absolutt bør gjøre. Her er en liste over noen festivaler helt utenom det vanlige. Kanskje er du også i nærheten?

Batallo de Vino

Liker du drikke-leker er byen Haro i Spania et sted å være i sommer. Her arrangeres det en drikke-festival, hvor det konkurreres i ulike drikkeleker. Vi tipper at det gjelder å holde seg på beina og den som står oppreist til slutt, vinner konkurransen!

Appelsin-krig i Italia

I byen Ivrea i Italia er det hver sommer appelsin-krig. Det gjelder selvfølgelig å treffe så mange som mulig og ikke bli truffet av appelsinene selv. Appelsin-juice fra blodappelsiner setter seg gjerne i klærne, så vær obs på hva du har på deg hvis du er i nærheten av denne byen i sommer.

Fiskefestival i Nigeria

Kanskje det ikke er så mange som skal til Nigeria i sommer, men hvis du liker å fiske og allikevel er i nærheten av Argungu i sommer, finnes det en festival hvor du kan fange fisk med bare et spyd. Ja, du må selvfølgelig ut i vannet å fange dem!

Gjørme-bad i Sør-Korea

Har du vurdert å reise til Nord-Korea denne sommeren, så anbefales det også å stoppe innom byen Boryeong i Sør-Korea. Her arrangeres det nemlig en egen gjørme-festival, hvor voksne kan leke i sølepytter. Ta med spade og lekene selv…