Spillfestivaler

Norge har flere spennende spillfestivaler å by på hvert eneste år. Den største av dem på Østlandet arrangeres i Oslo og heter Arcon 32. Denne arrangeres på Kongshavn skole i perioden 24. og 27. juni.

Alle typer spill

Arcon 32 er langt fra kun en festival for dataspill. Her spilles det alt fra brettspill, rollespill og kortspill. Festivalen har et helt unikt fellesskap og deltakerne kommer tett innpå hverandre. Det arrangeres også under festivalen NM i flere spillgrener og kanskje er det du som blir vår neste Norgesmester i for eksempel «Vri åtter» eller Ludo?

The Gathering

Synes du brettspill er kjedelig og mener at det er kun dataspill som gjelder er nok The Gathering stedet for deg. Festivalen arrangeres hvert år i påskeferien i Vikingskipet på Hamar. Det har blitt arrangert The Gathering helt siden 1996 og siden oppstarten har denne festivalen hatt rundt 5.000 deltakere hvert eneste år.

Bergen Spillfestival

Det er Bergen Spillforening som står bak en av Norges mest populære spillfestivaler. Denne varer en hel uke og blir arrangert flere steder i Bergen sentrum. Her kan du spille alt fra Bridge til Scrabble og Backammon. Festivalen er også tilknyttet mye underholdning i løpet av uken, noe som gjør festivalen helt komplett.