Planlegg festivalturnéen din i 2016

Før du reiser ut på festivalene i sommer er det greit å planlegge turnéen din, enten om du er musiker selv eller skal være publikummer.

Sett av nok tid

At Norge har mye å by på er det ingen tvil om, både kulturelt og ute i naturen. Derfor er det smart å sette av tid, slik at du kan få nyte litt av alt. Hvis du skal på en festival nær Stavanger til våren, hva med å sette av tid til å komme deg opp til Prekestolen på samme turen? På den måten vil du få oppleve det beste av begge deler, både musikk, kultur og natur.

Bli med en rundtur i byen

Mange som besøker Øyafestivalen i Oslo kommer fra andre steder i landet. Med festivalpass kan du enkelt gå inn og ut av festivalområdet når du vil og hva med å ta seg en rundtur i hovedstaden mellom konsertene du prioriterer å få med deg. Kanskje kan du besøke Tjuvholmen og Astrup Fearnley Museet eller komme unna musikken noen timer, for å grille i Frognerparken.

Midnattssol

Om du skal på festivalturné i Norge eller i utlandet er planlegging smart, slik at du får med deg andre severdigheter enn bare det å ligge i et telt. Skal du på en festival i Nord-Norge vil jo solen være oppe hele natta, så hva med å ta seg en fisketur eller bestige en flott fjelltopp midt på natta? Opplevelsene er uendelig mange, også for en festivaldeltaker.