Sportsfestivaler

Norges største sportsfestival blir arrangert i Fredrikstad hvert år i starten av september. Festivalen Norway Open er sammen med Norway Cup et av de mest besøkte arrangementene i hele landet.

Norway Open

Elsker du sport og fitness er Fredrikstad stedet å være i september. Her møtes tusenvis med samme interesse, nemlig å komme i best form og bygge de største musklene. Festivalen har ulike show hele dagen og spennende konkurranser også. Dette er altså et av landets aller største Sportsfestivaler.

Norway Cup

Selv om Norway Cup er en av verdens største fotballturneringer, minner den også mye om en festival, med spennende kamper og underholdning dagen lang. På kvelden besøkes fotball-cupen av noen av landets mest populære artister, noe som gjør Norway Cup til en fullverdig underholdningsscene en hel uke til ende.

Ekstremsport på Voss

Ekstremsport-veko på Voss er også en meget populær sportsfestival. Dette er selvfølgelig festivalen for våghalsene, men som tilskuer er du allikevel ganske trygg. Det er konkurranser og oppvisninger hele dagen og om kvelden er det stor underholdning fra artister fra både inn- og utland.

Motorfestival på Rudskogen

Elsker du raske biler og svidd gummi bør du ta turen til Rudskogen Motorfestival i september. Dette har blitt en flott tradisjon med flere tusen innenfor portene. Festivalen fyller i 2016 hele 25 år og det vil også her bli feiret ekstra mye i år.