Store festivaler i 2016

Har du planer om å besøke en festival eller to til sommeren? Da bør du ta en titt på de største av dem, for her vil noen av Norges største og utenlandske artister besøke i løpet av sommermånedene våre!

Tons of Rock i Halden

Vil du få med deg avskjedsturnéen til selveste Black Sabbath denne sommeren må du komme deg til Halden mellom 23. og 25. juni. Her arrangeres Tons of Rock, som foruten Ozzy Osbourne på plakaten har Alice Cooper og Megadeth blant de største artistene.

Bergenfest

Sommeren starter alltid på best mulig måte med en fest i Bergen. Bergenfest har i år Lukas Graham, Sivert Høyem og Biffy Clyro på plakaten. Festen starter 15. juni og avsluttes lørdag den 18. Flere av konsertene er i år ute!

Øyafestivalen

For en line-up det er på årets Øyafestival. Selveste PJ Harvey kommer til Tøten, det samme gjør New Order og Ane Brun. Våre nye stjerneskudd Aurora og Sondre Justad det samme. Det er nok også store forventninger til Eagles of Death Metal også, som så tragisk måtte oppleve terroren i Paris fra scenekanten.Andre store festivaler du bør få med deg er selvfølgelig Roskilde-festivalen i Danmark og Hultsfred i Sverige, men også Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. Hva med en Neil Young konsert på Stavernfestivalen?